26.11.2020

ЗМІ про ЦГС: акція “Порожні стільці” та історії бранців Кремля

На Софійській площі за участі письменників, журналістів, акторів та музикантів пройде правозахисна акція “Порожні стільці” на підтримку українських політв’язнів у Росії, окупованому Криму та на окупованих частинах Донецької та Луганської областей. Далі – читайте у матеріалі видання “Вечірній Київ”.

 

У Києві, на Софійській площі, 15 листопада о 12:00 відбудеться акція на підтримку українських заручників у Росії, окупованому Криму та на окупованих частинах Донецької та Луганської областей – “Порожні стільці”.  Організатори події – Український ПЕН та Центр громадянських свобод. Подолбиці матеріалу “Детектор меді” – читайт еза посиланням.

 

PEN Ukraine і Центр громадянських свобод ініціювали флешмоб в соціальних мережах на підтримку українських політв’язнів. Як повідомилиорганізатори, акція приурочена до Дня ув’язненого письменника, або Дня порожніх стільців. Подробиці – в матеріалі Крим. реалії.

15 листопада на Софійській площі відбулася правозахисна акція “Порожні стільці” – на підтримку українських політв’язнів Кремля, а також полонених на окупованій частині Донецької та Луганської областей. Подробиці – у матеріалі видання #Букви.

Назад
Попередня Наступна
buttons