05.07.2023

Вступний курс з прав людини. Лекція в Ірпені. ВІДГУКИ ТА ФОТО

У неділю, 2 липня, виконавча директорка Центру громадянських свобод Олександра Романцова прочитала вступний курс з прав людини в Ірпені. Захід організований спільно Київською школою прав людини та громадською організацією «Невидима». Подія відбулася у жіночому центрі «Місце сили».

Вступний курс з прав людини – це інтерактивне заняття з відео, прикладами та вправами, яке дає можливість розібратися у базових поняттях міжнародних стандартів прав людини, що актуальні для України. Під час нього, учасники та учасниці дізнаються про те, як права людини впливають на наше щоденне життя, що таке міжнародні стандарти прав людини і хто їх придумав, як права людини працюють в умовах збройних конфліктів та хто має забезпечувати та захищати права людини в Україні та світі. Та краще за опис лекції про неї говорять відгуки. І ми зібрали для вас деякі з них:

  • Мені дуже приємно сьогодні слухати не структурну нудну лекцію, а НАРЕШТІ з мільйонами прикладів та картинок.
  • Справді, дуже цікаво, і тому я дуже вдячна. І все, що хочеться,  – це, дійсно, справедливости, рівности. Це такі два критерії, які дійсно важливі. Дякую!
  • Дуже подобається те, що ви такі складні теми розповідаєте людською мовою. Тобто не всі люди можуть зрозуміти терміни, а це все доступно.

Київська школа прав людини та демократії — це безплатна освітня платформа Центру громадянських свобод. У межах діяльності школи відбуваються відкриті лекції, тренінги, дискусії, кінопокази, круглі столи та курси просвітницького характеру в Києві та інших містах.

Невидима — це громадська організація, яка займається питаннями захисту прав жінок та посиленням їх ролі у суспільстві, прагне зміцнювати роль жінки у різних сферах життя українського суспільства та надихати дівчат розвиватись та відстоювати свої права.

Назад
Попередня Наступна
buttons