27.04.2023

Інформувати світову спільноту про воєнні злочини, які чинить Росія в Україні, важливо на різних майданчиках, – Олександра Романцова не прем’єрі фільму «Тіло в лісі» у Лондоні

Олександра Романцова виступила на прем’єрі стрічки «Тіло в лісі» у Лондоні про пошук зниклих безвісти та загиблих в Україні.

Авторка стрічки Бел Трю розповідає у документальній картині про події після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 2022 року. Зокрема, про родини, які пережили жорстокість росіян у спустошеній війною країні, та висвітлює масштаби труднощів, з якими зіштовхують українці, намагаючись знайти та ідентифікувати своїх загиблих.

«Інформувати світову спільноту про воєнні злочини, які чинить Росія в Україні, важливо на різних майданчиках: з трибун міжнародних інституцій, у медіа та через мистецтво. Створена нами та низкою інших громадських організацій ініціатива «Трибуна для Путіна» задокументувала вже понад 38 тисяч воєнних злочинів. І кожен з них – це окрема історія, яку варто розповісти світові», – акцентувала після перегляду стрічки Олександра Романцова.

Назад
Попередня Наступна
buttons