27.04.2023

Міжнародний День дівчат в ІТ

Наука – це Вона! і Матиматика – це – Вона! Весна – прекрасний час заохотити дівчат приділити більше часу новій цифровій революції – а Революція – теж Вона!

Дівчата давно нічого не бояться – і це прекрасна нагода написати новий універсальний міжпрограмний міжконтинентальний код рівності у виборі професій чи кар’єрі в ІТ. Подивіться і розкажіть як жінка керівник створила успіх YouTube – в команді відкритого партнерства – коли працівники об’єднані цінностями рівності і розвитку, – можна досягнути значно більше!

Відкритість і рівність дозволяє квітнути талантам, а найперше – треба не боятись податись на математику, фізику, хімію – всі науки вже зовсім скоро міститимуть значно більше ІТ! Прихід штучного інтелекту зробить ще біль актуальною потребу у креативних рішеннях, які не можливі без творчих суперечок чоловіків і жінок, хлопців і дівчат, представників різних гендерів! Ця революція рівності у ІТ відбувається прямо на наших очах – і якщо – тобі видається що світ завжди толерував рівність чоловіків в жінок, то можна згадати – що у Франції – жінки отримали право голосувати тільки 1944 роцы!

Міжнародний день дівчат в ІКТ – це глобальна ініціатива, спрямована на підвищення обізнаності серед дівчат і молодих жінок про важливість цифрових навичок та заохочення їх до навчання і побудови кар’єри в сфері ІКТ.

Текст: Юстина Богуцька
Фото: International #GirlsinICT Day – ITU

Назад
Попередня Наступна
buttons