04.11.2022

Запрошуємо до співпраці: НеКонференція

Шановні колеги,

10 грудня 1948 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію з прав людини, цього дня міжнародна спільнота відзначає День прав людини.

Традиційно вже сьомий рік поспіль з нагоди цієї пам’ятної дати Центр Громадянських Свобод проводить правозахисну НеКонференцію – платформа, на якій збирається велика кількість найвідоміших правозахисників та правозахисниць.

Коли?

З 10 по 16 грудня 2022 року проходитиме головна правозахисна подія року: “Правозахисна НеКонференція”.

Де?
Захід буде проходити в онлайн-форматі. Трансляції будуть доступні на платформах Facebook та YouTube

Враховуючи непередбачуваність життя та перебування багатьох колег закордоном НеКонференція буде проводитися в форматі on-line марафону із правозахисних майстерень, який відбуватиметься протягом тижня по 3 майстерні в день.

Майстерні (панельні дискусії) передбачають на 4–6 спікерів_ок та модератора_ки, які триватимуть до двох годин. Обмеження у часі дозволить тримати увагу та фокусуватися на ключових меседжах, аби надати глядачам більшу кількість інформації у тезисному порядку.

Про що?

Ми плануємо залучити як і експертів громадянського суспільства, волонтерів, публічних інтелектуалів, медіа професіоналів так і юристів, представників органів державної влади, свідків воєнних злочинів.

Разом ми будемо обговорювати найбільш актуальні та резонансні теми 2022 року, а саме: права людини під час дії воєнного стану, ролі волонтерського руху і незалежних громадських спостерігачів у сфері моніторингу дій влади та поліції, воєнних злочинів, перехідного правосуддя та багато інших тем.

Теми НеКонференції не обмежуються контекстом російської війни проти України, в першу чергу ми хочемо дізнатися про вашу експертизу в галузі дотримання прав людини в Україні та для українців за кордоном.

Для збереження правозахисної парадигми у суспільному дискурсі і утвердження демократичних інституцій ми також хочемо поговорити про ратифікацію Стамбульської конвенції, Євроінтеграцію, безпеки активістів, журналістських свобод, захисту персональних даних, питанням історичної пам’яті та політикам пам’яті.

Команда Центру Громадянських Свобод запрошує вас провести ці дні з нами, стати співорганізаторами аби поділитися інсайтами про роль українського правозахисту.

Як стати співорганізатором? 

Якщо ви або ваша організація готова до співпраці, просимо заповнити форму вказавши профільні теми вашої організації та визначивши своїх спікерів-делегатів

Чекаємо на ваші відповіді до 15 листопада 2022 року включно.

З усіма питаннями звертайтесь на пошту office@ccl.org.ua  (тема листа НеКонференція) або за телефоном до Анни Попової за номером +380956821344

Назад
Попередня Наступна
buttons