20.06.2014

ПРАВОЗАХИСНА ШКОЛА «ПРАВА ЛЮДИНИ У ЗАХИСТІ ЛГБТ-СПІЛЬНОТИ»

Запрошуємо Вас взяти участь у правозахисній школі «Права людини у захисті ЛГБТ-спільноти», що відбудеться 2-6 липня 2014 року в Києві. Захід орієнтований на активістів та активісток як з числа лесбійок, геїв, бісексуалів та трансгендерних людей, так і людей доброї волі, що поділяють ідеї рівності для всіх.

Під час Школи учасники та учасниці, з одного боку, та експерти та експертки, з іншого, шукатимуть відповіді на такі запитання:

–  Що таке права людини? Концепції, підходи, стандарти;

–  Що таке ідентичність? Основні соціально-психологічні характеристики;

–  Що таке рівність? Філософські концепції та правове розуміння;

–  Що таке дискримінація? Стандарти заборони дискримінації на міжнародному рівні;

–  Якими є права ЛГБТ? Міжнародні стандарти і механізми захисту та українські реалії;

–  Як будувати взаємодію між різними соціальними групами? Успішні практики та приклади.

Усі учасники та учасниці забезпечуються роздатковими матеріалами, проживанням, харчуванням та сертифікатами. Іногороднім відшкодовуються транспортні витрати.

Школа «Права людини у захисті ЛГБТ-спільноти» організовується Центром Громадянських Свобод за підтримки Норвезького Гельсінського Комітету. Правозахисні навчання відбудуться в рамках міжнародного форуму-фестивалю ЛГБТ «КиївПрайд2014».

Щоб взяти участь у заході, потрібно заповнити онлайн-форму (http://bit.ly/1jlPlH3) та пройти відбір. Заявки приймаються до 20 червня включно.

За додатковою інформацією просимо звертатись до координатора освітніх програм Центру Громадянських Свобод Назарія Боярського (+380 50 411 20 42) або за електронною скринькою old.ccl.org.ua@gmail.com.

Назад
Попередня Наступна
buttons