30.04.2024

«Змістовно, конструктивно та корисно». Відгуки учасників тренінгу для новостворених організацій, який провів Центр громадянських свобод

20-21 квітня Центр громадянських свобод провів тренінг «Точка росту» дня новостворених громадських організацій, як виникли на тлі війни. Під час заходу учасники дізналися про можливості розвитку власних організацій, адвокацію та інформаційну безпеку.

Зокрема, член експертної ради Центру громадянських свобод Михайло Савва розповів про те, який має бути алгоритм дій для ефективних адвокаційних кампаній, спрямованих на підвищення рівня поінформованості про проблему та методи її вирішення. Директорка з розвитку Центру громадянських свобод Євгенія Кубах навчала стратегічного фандрейзингу, а також розповіла про нюанси та дієві рішення в організаційному розвитку громадських організацій та благодійних фондів. IT-фахівець Борис Золотченко навчав кібер- та інформаційної безпеки. Про міжнародну адвокацію як потужний інструмент розповіла виконавча директорка Центру громадянських свобод Олександр Романцова.

Учасники та учасниці про тренінг «Точка росту»

«Для “Ліберта” як для новоствореної громадської організації, дуже важливим були питання алгоритму проведення адвокаційних кампаній, питання стратегічного фандрейзингу, також дуже актуальна тема для здійснення наших статутних завдань — міжнародна адвокація»,Ірина Кудас, учасниця тренінгу «Точка росту».

«Цікавий дводенний тренінг та спікери, які надихають. Якісно продумана структура та графік навчання. Якісна організація заходу та опіка про учасників»,Катерина Музлова, учасниця тренінгу «Точка росту».

«Гарно підібрані теми й неймовірний колектив спікерів. Викладення матеріалу дуже доступне і зрозуміле, а сама організація заходу приємно вразила турботою про всіх учасників.. Абсолютно всі прослухані тренінги дуже актуальні й корисні на теперішній час. Мати ті знання, якими поділилися тренери — це ріст і розвиток для нашої організації»,Наталія Вишневська, учасниця тренінгу «Точка росту».

«Чудові спікери, які дали багато ґрунтовної інформації, розширили розуміння того, що треба, куди працювати. Здобуті знання можна вже застосовувати для покращення роботи. Гарно доносили інформацію, багато важливих деталей пояснили. Якщо схожі заходи ще будуть, то обовʼязково братиму участь та агітуватиму знайомих теж приходити»,Анастасія Савова, учасниця тренінгу «Точка росту».

Навчання відбулося у межах діяльності Київської школи прав людини — безплатної освітньої платформи Центру громадянських свобод. У межах діяльності школи відбуваються відкриті лекції, тренінги, дискусії, кінопокази, круглі столи та курси просвітницького характеру в Києві та інших містах.

Назад
Попередня Наступна
buttons