12.10.2016

Запрошуємо на майстерню для молоді «Дії на захист громадських інтересів»

Міжнародна школа прав людини й громадянських дій оголошує набір на майстерню для молоді «Дії на захист громадських інтересів», що реалізовується в рамках кампанії LetMyPeopleGo.

Майстерня включає три заняття тривалістю 2,5 години, які пройдуть у Києві по четвергах (20 і 27 жовтня, 3 листопада) о 19.00 год. На заняттях досвідчені лектори розкажуть про основи ведення громадських кампаній на прикладах успішних ініціатив, після чого учасники зможуть застосувати здобуті знання під час виконання практичних завдань. До команди спікерів увійдуть відомі правозахисники, журналісти, піарники та фахівці з інших сфер, що мають багатий досвід реалізації ініціатив щодо захисту громадських інтересів.

На заняттях ви зможете:
– Ознайомитися з теорією 9,5 кроків на захист громадських інтересів;
– Здобути навички проведення вуличних акцій із мінімальними витратами;
– Дізнатися про тонкощі онлайн-активізму й способи ведення віртуальних кампаній для досягнення реальних цілей;
– Ознайомитися з досвідом реалізації кампанії ЛМПГ і різними практиками громадських кампаній в Україні та світі;
– Вивчити методи соціального й політичного акціонізму;
– Застосувати всі здобуті знання на практиці в процесі виконання цікавих завдань.

Для участі в майстерні необхідно до 17 жовтня 24.00 год. заповнити онлайн-анкету за посиланням http://bit.ly/LMPG_Maisternya.

Оргкомітет майстерні залишає за собою право конкурсного відбору учасників. Майстерня пройде в Києві, компенсація проїзду й проживання для іногородніх учасників не передбачена.

З усіх питань звертайтесь за тел. +38 066 174 1513, lmpg.ukraine@gmail.com, Поліна Бродік, координатор кампанії LetMyPeopleGo.

Довідково:
Кампанія LMPG була створена ініціативою “Євромайдан SOS” для захисту прав громадян України, яких переслідують за політичними мотивами в Росії та окупованому Криму. З початку 2015 року в рамках кампанії було проведено кілька десятків вуличних і онлайн акцій як всередині України, так і на міжнародному рівні, організовано численні заходи за участю українських та іноземних політиків, надано підтримку сім’ям постраждалих і налагоджено співпрацю з адвокатами, які захищають права незаконно переслідуваних українців. Завдяки спільній роботі партнерів кампанії, уряду України, міжнародної спільноти, а також активності адвокатів, рідних і груп підтримки, 5 українців уже було звільнено з в’язниці. Усі вони повернулися на територію України.

Назад
Попередня Наступна
buttons