25.05.2024

«Щоб стати ще ефективнішими у досягненні наших спільних цілей». У Києві відбулася перша зустріч волонтерів Центру громадянських свобод

21 травня відбулася перша зустріч волонтерів Центру громадянських свобод в офісі організації. Цей захід став початком серії щомісячних зустрічей, метою яких є поглиблення взаємодії між волонтерами та організацією.

На зустрічі були як досвідчені волонтери, так і новачки, які приєдналися до спільноти нещодавно в межах підтримки євроінтеграційного напрямку. Виконавча директорка Центру громадянських свобод Олександра Романцова розповіла про основні напрями роботи організації, її цілі та пріоритети. Детально окреслили чотири ключові напрями діяльності організації, а також можливості для волонтерів у кожному з них.

«Ми вважаємо важливим, щоб усі наші волонтери мали цілісне уявлення про роботу організації та могли максимально ефективно долучатися до правозахисної діяльності. Під час зустрічі вони також поділилися своїм досвідом та побажаннями щодо майбутніх заходів. Зібраний фідбек стане основою для покращення нашої роботи та планування наступних зустрічей.

Перша подія пройшла в теплій та дружній атмосфері, сприяючи встановленню міцніших зв’язків між волонтерами та командою Центру громадянських свобод. Ми впевнені, що регулярні зустрічі допоможуть нам стати ще ефективнішими у досягненні наших спільних цілей. Дякуємо всім, хто долучився, і з нетерпінням чекаємо на наступні зустрічі!», — розповідає координаторка волонтерів Іванна Мальчевська.

Назад
Попередня Наступна
buttons