25.04.2024

Олександра Романцова стала спікеркою програми для молоді «Державотворець: Дії заради змін»

З 15 по 21 квітня в Дніпропетровській області відбувся Міжрегіональний освітньо-професійному курсі для молоді «Державотворець: Дії заради змін». Спікеркою курсу стала зокрема виконавча директорка Центру громадянських свобод Олександра Романцова.

Мета національної програми «Державотворець» — створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту.

Протягом тижня молодь мала унікальну можливість взяти участь у комплексній навчальній програмі. Окрім лекційних занять, учасники брали участь у тімбілдінгах, воркшопах та ознайомчих візитах до органів регіональної влади, бізнесу та неурядових організацій. За результатами 7-денного курсу випускники програми отримають можливість проходження стажування з можливістю подальшого працевлаштування в регіональні органи державної влади та бізнес.

Спікерами курсу стали Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Наталка Цмоць, державний секретар КМУ Олександр Ярема, начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, заступник Міністра молоді та спорту України Віталій Лавров, рабин Шмуель Камінецький та багато інших надихаючих осіб.

Курс відбувся за підтримки The German Marshall Fund of the United States та фінансування Embassy of Canada to Ukraine й МХП.

Назад
Попередня Наступна
buttons