25.04.2023

Олександра Матвійчук потрапила на обкладинку Forbes Ukraine

Журнал Forbes Ukraine присвятив обкладинку нового випуску лідеркам України. Серед них – очільниця Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук.

«На обкладинці – учасниці першого списку українських лідерок від Forbes. Жінки, завдяки яким Україна тримається гідно в економіці, волонтерстві, науці, мистецтві та на війні», – йдеться у повідомленні видання.

«Нобелівська промова Олександри Матвійчук укупі з еталонним модерно-українським образом самої промовиці стала подією як українського, так і світового публічно-інтелектуального життя. Промова Олександри є свідченням здатності України формувати глобальний порядок денний, заснований на етиці», – представляє правозахисницю голова правління Міжнародного фонду «Відродження» Олександр Сушко.

Водночас сама Олександра коментує, що «горда бути поряд» з такими сильними та потужними жінками. Окрім неї на фотографії також зображені: керівниця медичної служби «УЛЬФ» Аліна Михайлова; головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка; директорка з управління персоналом та побуту Ferrexpo в Україні Анна Адом; CEO Superhumans Center Ольга Руднєва; координаторка UNITED24 Ярослава Гресь; парамедикиня Юлія Паєвська (Тайра), головна редакторка видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва; голова наглядової ради Master Zoo Поліна Кошарна.

Назад
Попередня Наступна
buttons