26.10.2023

«Обговорили створення довгострокової перспективи розвитку, що ґрунтується на спільному розумінні поточної ситуації», – Альона Бульба про участь у конференції з пошуку майбутнього у Тбілісі

Керівниця Київської школи прав людини і демократії Центру громадянських свобод Альона Бульба взяла участь у конференції з пошуку майбутнього «CSO Meter: середовище ОГС у регіонах Східного партнерства у 2028 році», яка відбулась у Тбілісі 11-12 жовтня.

На цьогорічній зустрічі говорили про взаємодію між владою і громадянським суспільством у регіонах Східного партнерства, реагування на обмеження владою можливостей для діяльності ОГС, зокрема Грузії, а також про довгострокову стратегію розвитку громадянського суспільства у регіонах Східного партнерства до 2028 року.

Крім Центру громадянських свобод, від України на події були представники таких організацій: ІСАР Єднання, Український незалежний центр політичних досліджень, Центр демократії та верховенства права.

«Взаємодія між урядом і громадянським суспільством залишається складною в регіоні Східного партнерства. Сфери державної підтримки та співробітництва між державою та ОГС продовжують бути найбільш обговорюваними. 11-12.10.2023 у Тбілісі (Грузія) була проведена структурована та динамічна дискусія, зосереджена на середовищі ОГС у регіоні Східного партнерства. Ми обговорили створення довгострокової перспективи розвитку, що ґрунтується на спільному розумінні поточної ситуації. З колегами, в тому числі членами CSO Meter Hub, іншими ОГС та експертами, визначили сучасний стан та можливості для ОГС в регіоні, можливі виклики та загрози», – зазначила Альона Бульба.

Назад
Попередня Наступна
buttons