27.03.2024

«Ми завжди підставимо своє професійне плече». Експертки «Менторської програми 5.0» від Центру громадянських свобод провели стратегічну сесію для «Волонтерів без кордонів»

23 березня менторки програми «Менторська програма 5.0» від Центру громадянських свобод Наталія Ящук та Альона Бульба завітали до Житомира — в гості до організації-менті «Волонтери без кордонів», — для проведення стратегічної сесії.

«Під час нашого візиту ми проаналізували “болючі” точки для організації, сильні та слабкі сторони для сучасного середовища. Також провели ретроспективу діяльності проєкту, щоб зрозуміти, якою була його робота з 2016 року. Так ми визначили пункти, які потребують покращення у майбутньому.

Ми наголошуємо, що всі команди, які хочуть постійно розвивати себе та свою співпрацю з іншими, мають використовувати ретроспективи. Вони є основним форматом зустрічей, під час яких учасники розмірковують про співпрацю, аналізують свої дії за певний проміжок часу та напрацьовують нові дії на основі отриманого аналізу.

Наша організація-менті має величезний потенціал для реалізації різних проєктів та адвокаційних кампаній, які будуть змінювати та трансформувати сучасність в річище розвитку і вдосконалення. Ми завжди підставимо своє професійне плече для їхнього зростання» — зазначила Альона Бульба.

«Наш благодійний фонд отримав потужну допомогу та підтримку! Ми горді від того, що наші ментори — це найкраща організація, про яку можна тільки мріяти! Щиро дякуємо Центру громадянських свобод, що обрали нас» — зазначила голова організації «Волонтери без кордонів» Олена Гончаренко.

Назад
Попередня Наступна
buttons