28.04.2021

Центр громадянських свобод запрошує на навчальну практику для студентів!

Навчальна практика для студентів спеціальностей право, політологія, зв’язки з громадськістю та інших у ГО «Центр громадянських свобод»

Ми радо запрошуємо студентів спеціальностей право, політологія, зв’язки з громадськістю та інших пройти навчальну практику в 2021 році в ГО «Центр громадянських свобод». Відбір для проходження практики буде конкурсним.

Ти отримаєш:

– ознайомлення із діяльністю громадянського суспільства зсередини;

– різноманітні завдання щодо захисту прав і демократії в Україні;

– цікаві кейси щодо правозахисту і демократії, які ти можеш використати у своїй курсової/дипломній роботі; 

– гнучкий графік;

– дистанційна робота (за бажанням);

– дружній колектив.

За результатами проходження практики надаємо характеристику та підпишемо потрібні документи для ВНЗ. Також у нас періодично виникає можливість подальшого працевлаштування або долучення до нашої команди у якості волонтера-правозахисника.

Вимоги до кандидатів: 

– базові знання в таких сферах, як право, соціально-політичні процеси, реклама і зв’язки з громадськістю; 

– бажання навчатись та відповідальне ставлення до роботи;

– можливість отримати у свого ВНЗ згоду на практику в ЦГС.

Надсилай резюме та мотиваційний лист на пошту: ccl.org.ua@gmail.com Вкажи в мотиваційному листі терміни проходження практики, опиши свої навички і мотивацію пройти практику в ЦГС. Ми повідомимо про прийняте рішення електронним листом.

Питання про практику можна задати консультанту ЦГС, доктору політичних наук, професору Михайлу Валентиновичу Савві +38 0689767474.

«Центр Громадянських Свобод» пропонує рівні умови кандидатам та кандидаткам з різним походженням, соціальним станом, расою, національністю, сексуальною орієнтацію, віросповіданням, наявністю інвалідності та таких особливостей, як дислексія тощо. Ми пропагуємо та заохочуємо розмаїття, як в підборі персоналу, так і в роботі нашої організації.

Центр Громадянських Свобод – правозахисна організація, яка працює для становлення  прав людини, демократії та солідарності в Україні та регіоні ОБСЄ. Ми працюємо з  різними структурами ООН, ЄС, РЄ та ОБСЄ, співпрацюємо із Міжнародним кримінальним судом для розслідування злочинів та  здійснюємо громадський контроль над органами влади. Також ми координуємо волонтерську групу громадського спостереження «ОЗОН», просуваємо законодавчі реформи через коаліцію «Правозахисний порядок денний», проводимо моніторинг порушень прав людини в Криму та на Донбасі.  Ви точно чули про нашу міжнародну кампанію  за звільнення ув’язнених Росією громадян України #PrisonersVoice, кампанію для підтримки громадянського суспільства #BelarusWatch. Також ми ведемо просвітницьку роботу через Київську школу з прав людини та демократії.

Про ГО «Центр громадянських свобод»: https://ccl.org.ua/

Назад
Попередня Наступна
buttons