22.12.2021

Центр Громадянських Свобод номіновано на премію НЮХ (голосування відкрите)

Заборона другий рік поспіль складає свій список людей та ініціатив, які трансформують суспільні правила чи сприяють змінам в Україні та Східній Європі. Минулого року переможці премії були такі.


Чому «НЮХ»?
Тому що 2020 року ми зрозуміли, що багато людей — через коронавірус або з інших, наприклад, екзистенційних причин — втратили нюх, а втративши, усвідомили, наскільки сильно він визначав смак життя. Хтось навпаки став краще прислухатися до навколишнього світу й наших потреб у ньому. Ми вважаємо за обов’язок розповідати нашим читачам про тих, хто обирає шлях солідарності та взаємодопомоги, вкладаючи свої сили в розвиток відкритого, відповідального суспільства.


Як ми формували список?Ми виділили 10 категорій, якими найчастіше цікавляться читачі Заборони. У кожній із них ми склали список людей та ініціатив, чиї досягнення нас надихнули і хто, на нашу думку, зробив внесок у зміни українського суспільства та подав хороший приклад. Єдине виключення — номінація «Виклик»: вона визначає головну проблему, яка постала цього року та яку доведеться розв’язувати у 2022-му.
Тепер справа за вами — голосуйте за тих, кого вважаєте найкращими. Результати оголосимо 13 січня. Переможці отримають відзнаку Заборони та інформаційну підтримку на 2022 рік.

ЦГС номіновано у категорії “права людини”. Будемо вдячні за поширення та ваш голос тут.

Назад
Попередня Наступна
buttons