03.03.2022

Ми відновили роботу Євромайдан SOS

У перший день війни ми відновили роботу Євромайдан SOS, але тільки зараз дійшли руки написати, що ми робимо. Волонтери ініціативи працюють за різними напрямами:

📍Ми ведемо базу ініціатив по всій країні, які закривають потреби евакуації/оборони/допомоги/інформування і т.п., і контактуємо людей з потребою із цими ініціативами. Запитів дуже багато, тож ми зробили спеціальний чат-бот, тут деталі.

📍Ми займаємося документуванням воєнних злочинів, зараз прицільно збираємо відеосвідчення про умисні напади на цивільні об’єкти та цивільне населення. Окремо у співпраці із державними органами почали робити базу полонених та зниклих.

📍Ми активно працюємо на міжнародній арені через нашу золоту діаспору, міжнародні правозахисні мережі, партнерів і друзів по всьому світу. Постійно ведемо тематичні кампанії, серед них, по небу, по swift, починаємо нову по гуманітарним коридорам.

📍У нас 24 години на добу працює Facebook, Twitter, щоб повідомляти корисну для людей інформацію. На Youtube ми викладаємо інформаційні матеріали різними мовами, і є ціла група перекладачів, які це забезпечують. Ціла команда людей невтомно роблять монтаж.Євромайдан SOS – це самоорганізована ініціатива, тому ці всі речі самостійно придумують, роблять та планують різні фантастичні люди. Нікого не буду тегати, самі розумієте, чому. Але кожен із нас зараз відповідно до своїх вмінь та досвіду вповну вкладається в нашу спільну перемогу.
#StandWithUkraine

Назад
Попередня Наступна
buttons