15.06.2021

Вебінар: Право на приватність і захист персональних даних в Інтернеті: досвід Європи

Центр Громадянських Свобод за підтримки Ініціативи з верховенства права Американської асоціації юристів (ABA ROLI) здійснює проект «Сприяння Інтернет свободі в Україні», спрямований на підтримку законів та політик, які сприяють Інтернет свободі та свободі вираження поглядів онлайн.

15 червня 2021 року Центр Громадянських Свобод провів вебінар на тему “Право на приватність і захист персональних даних в Інтернеті: досвід Європи”.

Опис: Роль технологій в повсякденному житті постійно зростає, як і важливість приватності. В середьному користувач передає свої персональні дані десяткам різних компаній щоденно, але лише невелика частка людей читають політики приватності або знають правові інструменти для захисту своїх персональних даних. Презентація лектора була присвячена підходу ЄС та Ради Європи до забезпечення приватності та захисту персональних даних фізичних осіб в Інтернеті.

🎙 Спікер: Микита Петік

Микита працює дослідником у Центрі права інформаційних технологій та інтелектуальної власності (CiTiP) Льовенського Університету, Бельгія. Він отримав ступінь бакалавра права в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (2016), ступінь магістра права ЄС в Гентському Університеті (Бельгія, 2017, з відзнакою), а також ступінь магістра в галузі ІТ-права в Університеті Тарту (Естонія, 2018, стипендіат МЗС Естонії). Його професійний досвід включає консультування естонських та українських стартапів з питань законодавства в галузі ІТ та інтелектуальної власності та роботу юрисконсультом у міжнародній ІТ-компанії

Запис вебінару.

Реєстрація на майбутні події.

У рамках спільного проекту Центру громадянських свобод та ABA ROLI “Сприяння свободі Інтернету в Україні” Київська школа прав людини та демократії запускає програму “Клуб свободи Інтернету“.

Це серія веб-семінарів на теми свободи інтернету, свобода слова в Інтернеті, медіаграмотності, розвитку критичного мислення, законодавства про ЗМІ та права інтелектуальної власності, що проводяться через Інтернет-платформу, спеціально розроблену для вивчення свободи Інтернету та участі в громадських кампаніях на її підтримку.

Назад
Попередня Наступна
buttons