14.02.2017

Розпочато прийом заявок на участь у семінарі “Права людини в Україні: ключові проблеми та досягнення”

Розпочато прийом заявок на участь у семінарі
“Права людини в Україні: ключові проблеми та досягнення”

Оголошується подання заявок на участь у семінарі “Права людини в Україні: ключові проблеми та досягнення”, який відбудеться в рамках HR – діалогу між Україною та Європейським Союзом 23 березня 2017 року в Брюcселі.

До участі запрошуються представники громадських організацій, які займаються захистом прав людини в окупованому Криму та/або у збройному конфлікті на Донбасі, а також реформуванням судової системи України.

Теми семінару, які обговорять українські та брюcсельські НГО, представники різних структур ЄС та європарламентарі у форматі відкритої дискусії, наступні:

1.друга хвиля судової реформи: досягнення та що має бути ще зроблено;

2.наступ на свободу в окупованому Криму: як його зупинити;

3.права людини в переговорах по Донбасу (включаючи боротьбу з безкарністю у збройному конфлікті).

У результаті цього обговорення має бути сформована «Дорожня карта» дій Європейського союзу по цих напрямках, яка буде передана відповідним структурам.
Візит близько 20-ти українських громадських діячів до Брюcселю має адвокаційний характер, окрім семінару будуть проведені ряд адвокаційних зустрічей.

Усі витрати на дорогу та проживання відібраним учасникам покриваються.

Для того, щоб прийняти участь у конкурсі необхідно до 17:00 17 лютого 2017 року, відправити лист за темою “HR семінар” на e-mail: ccl.org.ua@gmail.com в якому надіслати:

1.резюме представника організації, в якому зазначити його досвід в одній або декількох сферах, дотичних до тем семінару.

2.конкретні пропозиції щодо дій Європейського Союзу та його окремих структур для покращення ситуації в одній або декількох заявлених темах семінару.

Про результати конкурсу буде повідомлено персональним листом 20 лютого 2017 р.

Усі питання прохання ставити контактній особі, Центр громадянських свобод е-mail: ccl.org.ua@gmail.com моб.тел.: +38 (067) 211 31 22

Назад
Попередня Наступна
buttons