01.12.2023

«Звичайні люди мають набагато більший вплив, ніж вони думають», – Олександра Матвійчук на Жіночому саміті Forbes

Голова Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук виступила з промовою на щорічному Жіночому саміті Forbes у Відні, який був присвячений жіночому підприємництву, інвестиціям та активізму.

Цьогоріч саміт відвідали понад 220 учасниць з усього світу, серед яких керуюча партнерка адвокатської фірми DORDA Франсін Брогяні, воєнна кореспондентка Антонія Радос, президентка мережі жінок-лідерок WU Executive Academy Катаріна Станісавльєвіч, бізнес-інвесторка Каріна Рот, засновниця технологічного стартапу Vivents Сара Шлагенгауф і багато інших видатних жінок.

«Я тут, щоб сказати, що незважаючи ні на що, драматичні часи породжують надію. Коли свободу обмежують, вона починає прориватися. І коли ви не можете покладатися на закон, а система міжнародного миру і безпеки не працює, ви завжди можете розраховувати на людей. Людей, які покладаються на цінності прав людини та чесно виконують свою роботу. Ми звикли мислити через призму держав та міжнародних організацій, проте звичайні люди мають набагато більший вплив, ніж вони думають», – зазначила у своїй промові Олександра Матвійчук.

Назад
Попередня Наступна
buttons