05.02.2015

ЗАПРОШУЄМО НА ТРЕНІНГ «НЕДИСКРИМІНАЦІЯ: ПОЛІТИКИ ТА ПРАКТИКИ ВТІЛЕННЯ У ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ»

Шановні колеги та колежанки!

28 лютого – 1 березня в Києві відбудеться дводенний тренінг «Недискримінація: політики та практики втілення у повсякденне життя». До участі запрошуються громадські активісти та активістки, які працюють із темою рівності та недискримінації, представники та представниці соціально уразливих груп.

Що таке політики недискримінації? Як відбувається менеджмент розмаїття в країнах ЄС? Яким чином громадські організації можуть використовувати ці підходи в своїй роботі та пропонувати їх бізнесу, органам державної влади та місцевого самоврядування? На прикладі успішних практик, запроваджених у країнах світу, ми розглянемо ці та інші питання та розробимо план їх втілення у нашій повсякденній діяльності.

Основними експертами та експертками виступлять: Сергій Пономарьов – заступник начальника Управління з питань дотримання прав дитини, недискримінації та гендерної рівності – завідувач відділу з питань недискримінації Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини; Яна Салахова – співкоординаторка мережі «Ініціатива Розмаїття», спеціалістка з протидії расизму та ксенофобії Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні; Назарій Боярський – співголова Коаліції з протидії дискримінації в Україні, координатор освітніх програм Центру Громадянських Свобод;

Тренінг організовується Центром Громадянських Свобод та проектом «Без кордонів» громадської організації «Центр Соціальна Дія» в рамках діяльності Коаліції з протидії дискримінації в Україні за підтримки Європейської Комісії та Міжнародного фонду «Відродження».

Участь є безкоштовною. Учасники та учасниці заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами, для іногородніх забезпечується проживання та відшкодовуються транспортні витрати.

Для участі потрібно до 22 лютого заповнити аплікаційну форму за посиланням: http://bit.ly/1vzacgk  Відбір здійснюється по мірі надходження анкет. Пріоритет при відборі учасників буде наданий представникам/представницям організацій-учасниць Коаліції з протидії дискримінації в Україні. Коаліція відкрита до приєднання усіх громадських організацій, які готові підтримати Меморандум Коаліції. Щодо діяльності Коаліції та приєднання до неї просимо звертатись до Співголови Коаліції – Назарія Боярського (+380504112042, n.boiarskyi@gmail.com).

У разі виникнення запитань просимо звертатись до Назарія Боярського (050-411-20-42, n.boiarskyi@gmail.com).

Назад
Попередня Наступна
buttons