18.12.2019

Відбулася правозахисна неКонференція IV

#НеКонференція2019 – рекордні масштаби!

Четвертий рік поспіль із нагоди ухвалення Загальної декларації прав людини в Києві відбулася Національна правозахисна НеКонференція.

Представники громадськості, органів державної влади, міжнародних структур зібралися для осмислення та пошуку відповідей на актуальні виклики у сфері прав людини, які постали перед Україною та світом.

Захід пройшов у форматі тематичних майстерень, створюючи умови для обговорення конкретної проблеми та напрацювання пропозицій для її вирішення.

Ми запросили до участі правозахисників, експертів, журналістів, науковців, громадських активістів, адвокатів, представників органів державної влади, місцевого самоврядування, міжнародних організацій та всіх зацікавлених темою прав людини.

Уже зараз ми можемо сказати – це найбільша НеКонференція з усіх, що ми проводили. Більше 350 учасників з більшості великих міст України, близько двох десятків панелей, десяток різних тем і відомих спікерів! На багатьох майданчиках нам доводилося оперативно виставляти додаткові стільці у проходи – навіть великі зали не вмістили в себе всіх охочих!

Все це стало можливим завдяки нашим спільним зусиллям! Ми дякуємо колегам, які організували свої майстерні, колегам, що брали участь в дискусіях, а також всім учасникам конференції!

Назад
Попередня Наступна
buttons