15.06.2024

Університет «КРОК» спільно з Центром громадянських свобод запускає магістерську програму про права людини

Центр громадянських свобод, який є лауреатом Нобелівської премії миру у 2022 році, запускає та реалізовуватиме спільно з Університетом «КРОК» магістерську програму «Діяльність на захист прав людини та соціальної справедливості». 

Фокус програми полягає в розгляді базових понять теорії соціальної роботи, соціальних послуг, соціального захисту та політики, економічних та соціальних прав людини, соціальних стандартів, управління соціальними проєктами, менеджменту державних та недержавних організацій в соціальній сфері.

Особливості програми:

  • Міждисциплінарний підхід. Програма поєднує в собі знання з соціальних наук, права та економіки, що забезпечує всебічне розуміння правозахисної діяльності.
  • Практична орієнтованість. Програма включає практичні курси, тренінги, стажування, розв’язання реальних кейсів та інші активності, які дозволяє студентам набути необхідних навичок для роботи в цій сфері. Програма включає передовий практичний досвід роботи міжнародних та українських неурядових організацій в соціальній сфері.
  • Висококваліфікований викладацький склад. Програму викладають досвідчені фахівці, які є експертами в галузі правозахисної діяльності та соціальної роботи.
    Сучасні методи навчання. Програма використовує сучасні методи навчання, такі як проблемно-орієнтоване навчання, дослідницькі проєкти та групові роботи.
  • Соціальна відповідальність. Програма враховує важливість розвитку соціального бізнесу, а також побудову бізнес-проєктів в соціальній сфері.
  • Міжнародна співпраця. Програма співпрацює з міжнародними організаціями та університетами, що дає студентам можливість отримати знання та досвід роботи в міжнародному контексті.

Вступ до магістратури у 2024 році відбувається за результатами ЄВІ, ЄФВВ та розгляду мотиваційного листа.

Другий період реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ відбуватиметься з 17 по 21 червня 2024 року у приймальній комісії Університету «КРОК» , в кабінеті 315, з 10.00 до 12.00 особисто. Перелік необхідних документів для вступу — за посиланням.

Вступники на основі ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) можуть за їх вибором:

  • або подати результат ЄВІ, ЄФВВ
  • або скласти співбесіду з іноземної мови та фаховий іспит в Університеті

Більше деталей про програму, а також її вартість можна дізнатися на сайті Університету «КРОК» за посиланням.

Назад
Попередня Наступна
buttons