06.11.2013

ТИЖДЕНЬ ГРОМАДЯНИНА НА UKRLIFE.TV — 12-15 ЛИСТОПАДА

На наступний тиждень Центр Громадянських Свобод та українське інтернет-телебачення Ukrlife.tv (ukrlife.tv) готують телемарафон “Тиждень Громадянина на Ukrlife.TV”. Щодня від 12 до 15 листопада (вівторок-п’ятниця) з 10.00 до 14.00 експерти Центру Громадянських Свобод, низка правозахисників і громадських активістів говоритимуть про проблеми насильства у райвідділках міліції та на мирних зібраннях, про політичних в’язнів нашого часу та про те, чи змінився їх колективний портрет із часів Чорновола та Стуса, про найнебезпечніші законопроекти, що зареєстровані у Верховній Раді України на сьогоднішній день. Окрім високого та глобального – низка практичних відеопорад: як діяти при адміністративному затриманні, як правильно організувати мирне зібрання та ін. У телемарафоні візьмуть участь не лише українські експерти, а й правозахисники інших пострадянських країн, зокрема, Росії та Білорусі.

“Переслідування за політичними мотивами, наприклад, за активну публічну діяльність, в недемократичних країнах може торкнутися будь-кого, – коментує голова правління Центру Громадянських Свобод Олександра МАТВІЙЧУК спільний проект із Ukrlife.tv.- Поки весь світ переймається долею лише одного опозицінйого політика, в Україні жертвами таких переслідувань стають журналісти, громадські діячі, адвокати тощо. В інтересах громадянського суспільства заявляти про це вголос.”

«Якщо наш Марафон допоможе принаймні одній людині, буду вважати його дуже вдалим. Приєднуйтесь!» – закликає Людмила НЕМИРЯ, генеральний продюсер Ukrlife.tv

Детальніша програма з переліком учасників і тем буде оприлюднена найближчими днями.

Довідка:

Центр Громадянських Свобод (old.ccl.org.ua) був заснований в Києві 2007 року для просування та утвердження цінностей прав людини, демократії і солідарності, принципу людської гідності в Україні та на просторі Євразії. Головною метою ЦГС є захист фундаментальних прав і свобод людини. Наша організація представляє інтереси суспільства, здійснюючи контроль як за національним керівництвом, так і регіональною владою на предмет дотримання прав людини. ЦГС працює з молоддю, формуючи нове покоління захисників прав людини та активістів громадянського суспільства.

Українське інтернет-телебачення Ukrlife.tv (ukrlife.tv) створене у 2012 році як дискусійна платформа для журналістів, аналітиків та експертів. За рік гостями каналу стали відомі політологи, юристи, правозахисники, літератори, художники, підприємці, музиканти та пересічні громадяни – всі ті, хто робить наше життя помітнішим. Ukrlife.tv завжди, без зайвих бюрократичних процедур,  допомагає молодим українським журналістам реалізувати свої таланти, надаючи їм можливість експериментувати та створювати свої проекти.

Назад
Попередня Наступна
buttons