12.02.2024

Світ потребує безпеки. Центр громадянських свобод запрошує долучитися до глобальної акції

Протягом 10 років Росія вчиняє міжнародні злочини по всій території України.  Злочинці мають бути притягнені до відповідальності.  І щоб засудити всіх, хто дає та виконує злочинні накази, треба створити спеціальний трибунал по злочину агресії. Та серед усіх російських посадовців є тріада, яка має персональний міжнародний імунітет через свої посади:

  • Володимир Путін, президент Російської Федерації
  • Сергій Лавров, міністр закордонних справ Російської Федерації
  • Михайло Мішустін, голова Уряду Російської Федерації

І створення такого трибуналу може подолати цей імунітет. Засудження воєнних злочинців необхідне не лише для забезпечення справедливості жертвам війни, а й для того, аби світ був у безпеці.

Світ потребує безпеки. Україна потребує перемоги. Центр громадянських свобод запрошує долучитися до глобальної акції у різних куточках світу.

  • Період акції: 20-24 лютого 2024 року.
  • Формат акції: перформанс у різних містах різних країн світу. 

Як взяти участь?

Варіант №1.  Організація перформансу у вашому місті. Мета перформансу — показати, що світ потребує безпеки й для цього треба засудити воєнних злочинців, які вчиняють міжнародні злочини в Україні. Орієнтований хронометраж — 15 хв. Напишіть нам і ми надішлемо вам усі матеріали, які потрібні для перформансу, зокрема сценарій, макети плакатів та аудіозапис про вчинені воєнні злочини Росією на території України під час війни, починаючи з 2014 року. Режисерка перформансу — Анастасія Агафонова.

Варіант №2. Участь у масових акціях з плакатами. Підходить для тих, хто вже запланував йти на мирну акцію й готовий внести туди меседж про те, що світ потребує безпеки. Для цього ми надішлемо вам в електронному вигляді плакати, які ви можете роздрукувати на місці. 

УВАГА: Охочих взяти участь в акції просимо заповнити гугл форму. Опісля ми зв’яжемося з вами.

Контакти:

Назад
Попередня Наступна
buttons