24.02.2021

Розвиток згуртованості українців: ЦГС та ABA ROLI розпочинають спільний проєкт

Учора, 23 лютого, у офісі ЦГС відбулася робоча зустріч у рамках спільного із ABA ROLI проєкту Promoting Social cohesion in Ukraine.

Дворічний проєкт спрямований на розвиток соціальної згуртованості та ідентичності українців. Ми прагнемо підвищити толерантність до розбіжностей між групами та їхню єдність навколо демократичних принципів та реформ. Зокрема, проєкт направлений на роботу з молоддю – представниками різних груп, зокрема з уразливими групами (етнічними меншинами, ВПО, ЛГБТІ тощо).

ABA ROLI надасть можливості для міжрегіональної співпраці, різноманітного спілкування всередині громад та між різними регіонами й на цьому буде особливий акцент. Програма також буде підтримувати засоби масової інформації, у тому числі місцеві ЗМІ у боротьбі зі стереотипами.

Також протягом проєкту ми плануємо проводити навчальні та дискусійні заходи для молоді із залученням відомих та професійних експертів. Серед таких заходів будуть дискусійні кав’ярні на теми прав людини, демократії та місцевого самоврядування, Демократичні школи та Школи прав людини.

Назад
Попередня Наступна
buttons