18.01.2024

«РФ трансформує суспільство в воєнне», – Олександра Матвійчук для індійського медіапорталу

Голова Центру громадянських свобод завітала в ефір медіа-ресурсу «The Prode», який у 2020 році створив індійський письменник і журналіст Ритвій Шанділя. Вона розповіла з перших уст про виклики, з якими стикається український народ у своїй боротьбі, щоб розвіяти вплив російської пропаганди в Індії.

The Prode — це глобальний цифровий медіапортал, на якому відомі особистості з усього світу обговорюють питання міжнародного значення. Спеціалізується на поглибленому аналізі тем, пов’язаних із геополітичними питаннями, бізнесом, економікою, глобальною охороною здоров’я, питаннями довкілля, дипломатичними справами, обороною та міжнародними відносинами.

Вже опитали 80 всесвітньо відомих особистостей, таких як світові лідери, політики, міністри, депутати, дипломати, армійські генерали, губернатори, керівники аналітичних центрів, політики, академіки тощо з понад 23 країн. І зокрема запросили на невеличке інтерв’ю голову Центру громадянських свобод Олександру Матвійчук.

«Ми насправді не знаємо, знаходимося ми в середині війни, на початку, або вже у кінці. Тому що Росія планує інвестувати близько 40% їхнього бюджету у воєнні витрати – це відкрита інформація. РФ трансформує суспільство в воєнне та готується до довготривалої війни. Що зупинить розвиток самої Росії, проте завдасть багато шкоди українцям», – зазначає Олександра.

Назад
Попередня Наступна
buttons