23.05.2018

Програма Правозахисного Вікенду у Херсоні 10 червня 2018

10 та 11 квітня в Херсоні правозахисна організація “Центр Громадянських Свобод” за підтримки ПРООН проведе Правозахисний Вікенд.

Правозахисний Вікенд – серія правозахисних заходів у різних містах України. Вікенд включає в себе лекції, тренінги, ігри та інші активності. Аудиторія таких заходів дуже різноманітна. Ми працюємо з молоддю, студентами, активістами, поліцією, громадськими організаціями та усіма охочими дізнатися більше про права людини.

В рамках заходів мешканці Херсона матимуть змогу дізнатися: Які підрозділи полісменів залучають до охорони протестів і як вони мають діяти на мирних та не мирних заходах? Хто і навіщо придумав міжнародні стандарти прав людини? Хто зобов’язаний в Україні захищати права людини? Як кожен з громадян може реалізувати своє право на контроль державних функцій та органів? Що спільного в кожного з нас з Махатмою Ганді та Вацлавом Гавелом?


Серед спікерів:

Саша Романцова, правозахисниця й заступниця голови правління “Центру Громадянських Свобод”, тренерка з 15 річним стажем.

Любов Галан  – координаторка групи громадського спостереження “OZON”.

На відкриті заходи Вікенду будемо раді бачити  усіх охочих.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером: +380675687876 (Яна) або на пошту ccl.org.ua@gmail.com



Програма
10 червня, неділя

Кризовий Медіа Центр Херсон. вул. Пилипа Орлика, 30, оф. 33
10:00 – 13:00  Інтерактивний вступний курс з прав людини. (Відкритий захід)

14:00 – 16:00  Свобода мирних зібрань: моніторинг дій поліції. (Відкритий захід)
18:00 – 20:00 експертний клуб: “Кава з правозахисниками” (Закритий захід)

 

21 квітня, субота
10:00 – 12:00 Тренінг щодо міжнародних стандартів захисту свободи мирних зібрання для правоохоронців Херсону. (Закритий захід)

——————-

 

 

Назад
Попередня Наступна
buttons