26.05.2015

ПРЕС-АНОНС КАМПАНІЇ З МОНІТОРИНГУ СУДІВ: СУД – НЕ ТІЛЬКИ СУДДІ! “БУДЬ В ТРЕНДІ. РОБИ СУД FRIENDLY”

29 травня об 11.00 в Українському кризовому медіа-центрі (Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться прес-конференція за результатами кампанії з моніторингу судів «Суд – не тільки судді!».

За тижневого марафону кампанії громадські активісти «ОЗОНу» перевірили організацію роботи 35 судів України у 11 областях України та оцінили, наскільки суд як установа, разом з приміщеннями і його працівниками, – зручні, привітні та якісні надавачі послуг.

У ході прес-конференції будуть окреслені основні системні проблеми в організації судової влади України. Активісти групи громадського спостереження «ОЗОН» поділяться власним баченням того, чому правозахисній спільноті все ще передчасно говорити про можливості утвердження справедливого правосуддя в Україні. Крім цього, у рамках заходу будуть презентовані найбільш суперечливі та вражаючі факти організації роботи в українських судах.

Результати кампанії будуть висвітлювати:

  1. Валерія Рибак, координатор групи громадського спостереження «ОЗОН» (Київ).
  2. Олександра Купченко, координатор кампанії з моніторингу судів «Суд – не тільки судді!» (Київ).
  3. Ксенія Проконова, координатор в Odesa SOS, адвокат практики правової безпеки бізнесу ЮК «Юскутум», адвокат в «Качай права» (Київ).
  4. Олена Назаренко, громадський активіст, викладач правознавства (Суми).

Організатором заходу виступає Центр Громадянських Свобод, група громадського спостереження “ОЗОН”.

За додатковою інформацією прохання звертатись до Марії Іваник +380507058672, old.ccl.org.ua@gmail.com

Назад
Попередня Наступна
buttons