15.03.2019

Порушення прав громадян України на території Росії, Білорусі та Казахстану

Від імені наших колег “Італійської федерації з прав людини” та Фундації «Відкритий Діалог» запрошуємо Вас взяти участь у круглому столі на тему «Переслідування та порушення прав громадян України на території Росії, Білорусі та Казахстану».

Захід відбудеться у понеділок 18 березня 2019 року (понеділок) об 11:00 в приміщенні Комітетів Верховної Ради України за адресою: м. Київ, вул. Банкова 5-7, зала № 418. Ініціатором проведення круглого столу є Італійська федерація з прав людини (FIDU).

 

14.02.2019 в Казахстані були затримані, а пізніше видворені з території країни спостерігачі FIDU, громадяни України Людмила Волошина та Валерій Явтушенко. Казахстанська сторона грубо порушила права затриманих, а також не допустила до них Консула України, що є порушенням Віденської конвенції. Українські ЗМІ широко висвітлювали цей інцидент. У зв’язку з цим FIDU ініціює проведення круглого столу за участі депутатів Верховної Ради, представників МЗС України, неурядових організацій, журналістів та щиро запрошує Вас взяти участь у заході.

 

Програма заходу знаходиться за посиланням.

 

Для підтвердження участі в круглому столі, будь ласка, надсилайте електронні листи із зазначенням ПІБ, посади, організації учасника до 17:00, 17.03.2019(неділя) на електронну адресу: maksym.sytnikov@odfoundation.eu.

Назад
Попередня Наступна
buttons