24.04.2024

Олександра Матвійчук взяла участь у Форумі світових лідерів

Голова Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук 9 квітня взяла участь у Форумі світових лідерів від Інституту прав людини Колумбійської юридичної школи та Інституту Гаррімана. 

Форум світових лідерів — визнана платформа, що створеня длязмістовного обміну знаннями та ідеями щодо питань глобальної економіки, політики та соціальної сфери. Протягом двох десятиліть Форум світових лідерів був невіднятною частиною місії Колумбії щодо підготовки наступного покоління лідерів, які будуть розв’язувати виклики постійно мінливого і взаємопов’язаного глобального суспільства. Як зазначили організатори, участь у події Олександри стала особливим привілеєм для студентської спільноти, яка навчається з перших вуст. Тож вкрай важливою стала подія з побічником демократії та прав людини, який сприяє позитивним змінам у складному політичному середовищі.

Для Форуму особливо важливими були досвід Олександри у створенні горизонтальних конструкцій для масового залучення людей до правозахисної діяльності, практика документування воєнних злочинів, створення спеціальної ініціативи «Трибунал для Путіна» та вплив на діяльність організації Нобелівської премії. 

Після виступу Олександри відбулася модерована дискусія, яка включала сесію запитань і відповідей зі студентами, науковцями та викладачами Колумбійського університету. 

Photography Credit: Columbia University, Eileen Barroso

Назад
Попередня Наступна
buttons