18.04.2016

Номінація у конкурсі DW – The Bobs: світ має дізнатися про в’язнів Кремля!

Кампанія #LetMyPeopleGo увійшла до списку фіналістів міжнародного конкурсу онлайн-активізму Deutsche Welle DW – The Bobs.
Міжнародна публічність, зокрема, участь у цьому міжнародному конкурсі – може стати інструментів в боротьбі за визволення “в’язнів Кремля”. Якщо вдасться перемогти – це приверне увагу світу не до окремих історій, а до проблеми в цілому і до всіх 26-ти українців, ув’язнених за політичними мотивами у РФ та окупованому Криму.

Проголосувати за кампанію дуже просто:
1. Перейдіть за посиланням:
http://thebobs.com/ukrainian/category/2016/user-award-ukrainian-2016/
2. Залогінтесь в один клік (у правому верхньому кутку оберіть лого соцмережі).
3. Натисніть “Проголосувати”. Голосувати, до речі, можна щодоби.

Євромайдан SOS закликає Вас допомогти привернути увагу до долі «в’язнів Кремля»!

Довідково:
Кампанія LetMyPeopleGo була ініційована Євромайдан SOS для захисту усіх ув’язнених за політичними мотивами громадян України в Росії та окупованому Криму. Кампанія ставить за мету звільнення всіх людей зі списку LetMyPeopleGo та контролює дотримання основоположних прав заручників Кремля, серед яких, свобода від тортур, право на вільний доступ адвоката, надання медичної допомоги тощо. Кампанію підтримали цілий ряд організацій в Україні та поза її межами: Центр Громадянських Свобод, People in Need, Фундація “Відкритий діалог”, Euromaidan Press, Євромайдан-Варшава, Українська Гельсінська спілка з прав людини, Харківська правозахисна група, а також Міністерство закордонних справ України, Уповноважена з прав людини.
На даний момент кампанія опікується долею 13 ув’язнених на території Росії та 13 ув’язнених в окупованому Криму.

За перебігом кампанії можна стежити на її сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/letmypeoplegoukraine/?fref=ts

Назад
Попередня Наступна
buttons