22.08.2014

На Донбасі необхідно замінити 20 тисяч правоохоронців, — правозахисниця. Серпень, 2014

Правозахисниця Олександра Романцова (Центр громадянських свобод) та економіст Тимофій Милованов (Піттсбурзький університет) з баченням змін, украй необхідних Донбасу для розбудови сучасного суспільства. Пропозиції на підставі вражень від перебування в зоні АТО і результатів ретельного дослідження ситуації з правами людини і в економіці. Безсумнівний висновок — зміни потрібно «штовхати» знизу.
За словами Олександри Романцової, на Донбасі необхідні 20 тисяч правоохоронців, щоб замінити майже 100% кадрів. Необхідний контроль за тим, як ведуться розслідування. Зокрема розслідування з фактів знайдених та відкритих могильників на сході країни.

Проблемою є те, що ті правоохоронці, які співпрацювали із сепаратистами, зараз визначають, кого арештовувати, а кого ні. На даний момент у Донецьку вся міліція підпорядковується ДНР, — говорить правозахисниця.

Аудиозапись опубликована на сайте “Громадське Радио” 20.08.2014.
Послушать ее можна тут: https://hromadskeradio.org/programs/hromadska-hvylya/na-donbasi-neobhidno-zaminyty-20-tysyach-pravoohoronciv-pravozahysnycya

Назад
Попередня Наступна
buttons