09.08.2014

КРУГЛИЙ СТІЛ “ВІДРОДЖЕННЯ ЗВІЛЬНЕНИХ МІСТ: ПРАВОЗАХИСНІ ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ”

Вівторок, 19 серпня, 11.00, ІА “Укрінформ” (вул. Хмельницького, 8/16)

Красний Лимал, Слов’янськ, Маріуполь, Лисичанськ, Сєвєродонецьк. Що сьогодні відбувається зі звільненими східноукраїнськими містами? Які основні проблеми з дотриманням прав людини існують у зонах, де ще вчора відбувалися бойові дії? Та хто може допомогти із їх вирішенням?

Протягом останнього місяця мобільні групи правозахисників та активістів Центру Громадянських Свобод,  Євромайдан SOS у співпраці з Українською Гельсінською спілкою з прав людини та Харківською правозахисною групою відвідали цілу низку звільнених міст із моніторинговими візитами. Вони готові відверто розповісти про побачене. Але виступатимуть не лише в ролі критиків, а й запропонують власні варіанти вирішення існуючих проблем.

У круглому столі візьмуть участь правозахисники, учасники мобільних груп, представники місцевих громад звільнених міст. Запрошені також представники МО, МВС, РНБО, СБУ, а також Офісу Омбудсмана.

Захід проводиться Центром Громадянських Свобод в рамках  проекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2013-2016рр.

Назад
Попередня Наступна
buttons