04.02.2019

Хто й чому заважає розслідуванню злочинів часів Януковича, якими повинні бути юридичні наслідки Революції гідності та як Захід розуміє події в Україні.

Хто й чому заважає розслідуванню злочинів часів Януковича, якими повинні бути юридичні наслідки Революції гідності та як Захід розуміє події в Україні. Про це та інше у розмові Андрія Глухенького з юристом та правозахисником Олександрою Матвійчук. Хто й чому заважає розслідуванню злочинів часів Януковича, якими повинні бути юридичні наслідки Революції гідності та як Захід розуміє події в Україні. Про це та інше у розмові Андрія Глухенького з юристом та правозахисником Олександрою Матвійчук.

Що відбувається на окупованих територіях, що громадянське суспільство може протиставити клановій системі та чи існує справжня загроза радикалізації України? Дивіться другу частину інтерв’ю правозахисниці Олександри Матвійчук.

Те, у що люди вірять, вже не є ілюзією. Я зрозуміла, що людям важливо знати, що їхня боротьба не буде непоміченою і що є люди, які не покинуть, якщо з тобою щось станеться, та не залишать напризволяще твою родину».

Про важливість цінностей і символізму у боротьбі. Про те, що не можна забувати, що по той бік барикад теж знаходяться люди, аби самим не перетворитися на звірів. Про те, як і чому з’явився «Євромайдан SOS».

Дивіться у третій частині інтерв’ю правозахисниці Олександри Матвійчук.

Назад
Попередня Наступна
buttons