11.05.2018

Зустріч з учасниками міжнародного обміну «Tackling discrimination»

10 травня 2018 року у Центрі польських та європейських студій (НаУКМА) відбулася зустріч координаторки групи громадського спостереження “ОЗОН” / Центр громадянських свобод Любові Галан з учасниками німецько-українського молодіжного обміну “Боротьба з дискримінацію” ( Tackling discrimination).
У рамках перезентації учасники дізналися більше про громадський контроль в Україні, моніторинг права на свободу мирних зібрань. Окремо у рамках обговорення розбирали також кейси порушення принципу недискримінації з боку поліції під час виконання позитивних обов’язків.

Ініціатива громадського спостереження ОЗОН  – добровільне об’єднання активних громадян, які усвідомлюють важливість контролю за державними органами, а також за ключовими процесами, які відбуваються на лінії зіткнення суспільства та держави або людини та держави, зокрема, під час мирних зібрань та судових процесів. За результатами спостережень оприлюднюють висновки та рекомендації. Громадські спостерігачі – незалежна сторона, вони завжди залишаються над процесом.

Назад
Попередня Наступна
buttons