31.03.2016

Євромайдан SOS та Euromaidan Press звертається до людей доброї волі із проханням допомогти привернути увагу до долі щонайменше 26-ти українців, які знаходяться за гратами за сфабрикованими звинуваченнями

Сьогодні відкрили голосування за фіналістів міжнародного конкурсу сайтів і блогів #thebobs16. До фіналу потрапила сторінка Let My People Go Ukraine кампанії #LetMyPeopleGo. Ця кампанія була започаткована Євромайдан SOS для звільнення українців, які ув’язнені за політичними мотивами в Росії та окупованому Криму. Єдиний шанс звільнити “в’язнів Кремля” – міжнародна публічність. Участь у міжнародному конкурсі – одна із таких можливостей.

Проголосувати дуже просто:
1. Перейдіть за посиланням:
https://thebobs.com/…/categ…/2016/user-award-ukrainian-2016/
2. Залогінтесь через будь-яку соціальну мережу.
3. Натисніть “Проголосувати”.

Символом цих людей стала мужня Надія Савченко, але нашої допомоги потребує кожен із списку #LetMyPeopleGo. В авторитарній Росії сподіватись на справедливе правосуддя немає сенсу.

Євромайдан SOS та Euromaidan Press звертається до людей доброї волі із проханням допомогти привернути увагу до долі щонайменше 26-ти українців, які знаходяться за гратами за сфабрикованими звинуваченнями.

Назад
Попередня Наступна
buttons