30.06.2022

ЦГС і Євромайдан SOS запустили інтерактивну мапу викрадень правозахисників

Центр Громадянських Свобод спільно з Євромайдан SOS розробили та запустили інтерактивну мапу насильницьких викрадень правозахисників, активістів, журналістів та представників місцевого самоврядування.

Після початку другого етапу російсько-української війни 24 лютого 2022 року, через регулярні викрадення українців російськими військовими база даних викрадень наповнюється регулярно.

Інтерактивна мапа – це візуалізація поточної ситуації по регіонам. На ній розміщена інформація про викрадення рідних активістів з проукраїнською позицією.

Кейси стосуються людей, які відмовилися співпрацювати з окупантами. У цивілізованому світі неприпустимо тиснути на людину з активною позицією, на жаль, для Росії такі поняття – пустий звук.

Якщо ви не знайшли на Мапі кейс про насильницьке викрадення правозахисника, активіста, журналіста, представника місцевого самоврядування – повідомте нам.

Також ми фіксуємо насильницькі викрадення українців незалежно від сфери діяльності за допомогою форми і наша команда зв’яжеться з вами.

Назад
Попередня Наступна
buttons