12.11.2017

“Антикорупційний марш” відбувся у Києві 12 листопада

12 листопада 2017 спостерігачі ГГС “ОЗОН”  провели моніторинг “Антикорупційного Маршу”. Основними вимогами учасників було прийняття законів про Антикорупційний суд та імпічмент.

З 13:00 до 15:00 кількість учасників змінювалася – 400-500 осіб.

Учасники “Антикорупційного Маршу” пройшли за наступним маршрутом:

Михайлівська площа – вул. Михайлівська – Майдан Незалежності – вул. Інститутська – вул. Шовковична – Площа Конституції.

Транспаранти: Імпічмент”, плакат із фото Саакашвілі та написом «Повернути громадянство»

Гасла: Слава Україні – Героям слава, слава нації – смерть ворогам

Україна понад усе

Банду геть

Київ, вставай

Україна, вставай

Революція

Корупція вбиває

Імпічмент

До охорони мирного зібрання було залучено понад 300 правоохоронців. Рух колони супроводжували 30 патрульних у ланцюжках супроводження та 35 представників так званої тактичної поліції наприкінці колони. На перетині кожного кварталу знаходилося від 10 до 30 патрульних. На місці також постійно перебували 3 представники антиконфліктної групи, які постійно спілкувалися з учасниками акції та моніторами.

 

Група громадського спостереження “ОЗОН” – є добровільним об’єднанням активних громадян, які здійснюють громадський контроль за правоохоронними органами, судами та органами місцевого самоврядування. Об’єктивний і неупереджений моніторинг судових процесів у різних областях України, фіксація системних порушень національного законодавства та міжнародних стандартів під час проведення мирних зібрань, формування і просування рекомендацій з метою усунення виявлених системних проблем – пріоритетні завдання ОЗОНу. Громадські спостерігачі є незалежною стороною, вони завжди залишаються поза межами процесу. Детальнішу інформацію можна отримати на сторінці ОЗОН www.facebook.com/OZON.monitoring

Контактна пошта: ozon.monitoring@gmail.com

Назад
Попередня Наступна
buttons