14.04.2014

22 КВІТНЯ В “ЖОВТНІ” – ПРЕМ’ЄРА СТРІЧКИ ПРО МАСОВІ РОЗСТРІЛИ 20 ЛЮТОГО

Відразу після найстрашніших та найдраматичніших подій на Майдані 18-20 лютого, попри те, що країна не мала жодного спокійного та мирного дня, ціла низка людей, звичайних громадян – активістів, журналістів, адвокатів – намагалася і досі намагається з’ясувати, що ж відбувалося в останні дні Майдану, коли були вбиті десятки людей. Ми спробували допомогти у зборі свідчень.
22 квітня о 19.00 запрошуємо на перегляд документальної стрічки, в якій зібрані розповіді про ранок 20 лютого декого з тих, хто того дня був на Майдані в епіцентрі подій.
Це не розслідування, а швидше намагання відтворити перебіг подій за допомогою свідків та викладених у відкритий доступ відеоматеріалів. Тут складно претендувати на будь-яку об’єктивність. І зрештою це справа МВС, ГПУ та СБУ. Але записані в фільмі свідчення точно мають бути почуті.
А головне, попри все, суспільство має пам’ятати та стежити за ходом розслідування страшних злочинів держави проти людини, вчинених із листопада 2013 до лютого 2014 року. Аби цього більше ніколи не повторилося.

Відразу після прем’єрного показу фільм буде викладений у відкритий доступ. Стрічка має англомовні субтитри.

 

Назад
Попередня Наступна
buttons