17.08.2015

ТРЕНІНГ «ЯК ПОШИРЮВАТИ ПРИНЦИП НЕДИСКРИМІНАЦІЇ В УКРАЇНІ: ВІД ІНФОРМАЦІЙНИХ МЕДІА КАМПАНІЙ ДО МИСТЕЦТВА ПЕРФОРМАНСУ»

Шановні колеги та колежанки!

28-29 серпня  у м. Києві відбудеться тренінг «Як поширювати принцип недискримінації в Україні: від інформаційних медіа кампаній до мистецтва перформансу». До участі запрошуються громадські активісти та активістки, які працюють із темою рівності та недискримінації, прав людини та в організаціях, що опікуються правами окремих груп осіб, а також інші зацікавлені особи.

 

Від тренерів та експертів[1] ви дізнаєтесь:

–  як розробляти та проводити інформаційні медіа-кампанії;

–  що таке основи ефективного інтернет-маркетингу;

–  як зробити правозахисні тренди медійно успішними;

–  які є вдалі практики правозахисного перформансу;

–  як презентувати образ: акценти та символи у постановці перформансу.

 

Тренінг передбачатиме обрання та виконання практичних завдань. Учасникам пропонуватимуться моделі розробки правозахисних перформансів на тему рівності та недискримінації, адаптовані до реалій українського сьогодення.

 

Протягом двох днів з учасниками працюватимуть Антон Воронюк, керівник школи інтернет-маркетингу, Марія Куліковська, українська художниця, перформер та інші.

Європа 21 сторіччя, технологічний прогрес, інформаційна ера – сьогодні ми не можемо помислити наше життя відірваним від глобальних перетворень та технологій. Ми вимикаємо телевізори, нехтуємо друкованою пресою, щоб з головою піти у віртуальну реальність. Ми маємо усі можливості «цивілізації», але продовжуємо мовчати про головне, – цінність свободи бути різними, собою та вимагати дотримання своїх прав. На жаль, досі сексуальна орієнтація, приналежність до певного соціального класу, етнічне походження, стать та інші ознаки можуть викликати агресію та ненависть. Якщо ми не вмітимемо розповісти про це тим, хто звик не помічати порушень прав людини, ми не зможемо змінити світ на краще. Саме тому, надважливим є навчання практикам розробки та проведення інформаційних кампаній з просування принципу рівності та недискримінації. Для цього ми плануємо зібрати та адаптувати досвід бізнес-середовища, мистецьких студій та навчитися планувати інформаційні та просвітницькі кампанії у більш креативному ключі.

 

Тренінг організовується Центром Громадянських Свобод та Проектом «Без кордонів»/ГО «Центр Соціальна Дія» в рамках діяльності Коаліції з протидії дискримінації в Україні за підтримки Європейської Комісії та Міжнародного фонду «Відродження».

Вибір учасників здійснюється на конкурсній основі, бажаючих просимо до 23 серпня заповнити аплікаційну форму за посиланням: http://bit.ly/1fjUxiW Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 25 серпня кожному апліканту.

 

Пріоритет при відборі учасників буде наданий представникам/представницям організацій-учасниць Коаліції з протидії дискримінації в Україні. Коаліція відкрита до приєднання усіх громадських організацій, які готові підтримати Меморандум Коаліції.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасники та учасниці заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами, для іногородніх забезпечується проживання та відшкодовуються транспортні витрати.

 

У разі виникнення запитань просимо звертатись до Марії Лисенко, Центр Громадянських Свобод 0503411399, old.ccl.org.ua@gmail.com

 

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/1480641528919236/

Назад
Попередня Наступна
buttons