04.04.2016

“Від результатів квітневого референдуму в Голландії залежить і наше майбутнє.” – рідні Героїв Небесної Сотні

Родини Героїв Небесної Сотні та волонтери Євромайдан SOS звернулись до людей в Нідерландах із закликом прийти на референдум 6 квітня та сказати “так” цінностям прав людини, які не мають державних кордонів.

Два роки тому на очах у всього світу, у самісінькому центрі столиці громадянський протест було розстріляно правоохоронцями. Більше сотні людей віком від 17 до 83 років – загинули.

У лютому 2014 року на Майдані Незалежності снайпери стріляли і влучали в беззбройних людей, у тих, хто під європейськими та українськими прапорами вимагав кращого майбутнього для своєї країни, але був похований загорнутим у ті самі прапори.

«Ми переконані, що найкращим вшануванням пам’яті загиблих за свободу та незалежність Української Держави стане реальне утвердження прав людини в Україні. І зараз ми маємо шанс побудувати правову демократичну країну своїми руками. Ми робимо це попри спротив старої системи та збройну агресію Російської Федерації, яка анексувала Крим та розпочала конфлікт на Донбасі.» – йдеться у зверненні.

Також, протягом останніх кількох років тисячі людей об’єдналися в горизонтальні волонтерські мережі на рівні найменших містечок. Ці звичайні люди роблять надзвичайні речі. Але ці дива, на жаль, не показують у світових новинах.
Український народ вже вдруге за останні десять років переконливо виступив на захист свого вибору для побудови демократичної держави на спільних із європейськими країнами цінностях. І заплатив за це надзвичайно високу ціну.
Від результатів квітневого референдуму в Голландії залежить і наше майбутнє. Світ, у якому ми всі живемо, дуже взаємопов’язаний. І ми розраховуємо на солідарну підтримку наших зусиль від людей доброї волі.

Звернення родин Героїв Небесної Сотні українською:
http://ccl.org.ua/news/zvernennya-rodin-geroyiv-nebesnoyi-sotni-do-lyudej-v-gollandiyi-2/

Звернення родин Героїв Небесної Сотні голландською:
http://ccl.org.ua/news/oproep-aan-de-nederlanders-van-de-nabestaanden-van-de-ruim-honderd-demonstranten-die-in-2014-op-de-maidan-zijn-doodgeschoten-door-de-oproerpolitie-2/

Текст голландською було перекладено за люб’язного сприяння Promote Ukraine.

Назад
Попередня Наступна
buttons