13.11.2023

«Будь-який договір не коштуватиме паперу», – Михайло Савва про неможливість перемовин з РФ

Експерт Центру громадянських свобод Михайло Савва прокоментував для Голосу Америки слова Володимира Зеленського щодо того, що перемовини з РФ неможливі.

Володимир Зеленський під час онлайн-виступу під час конференції Reuters NEXT зі студентами та викладачами закладів вищої освіти Мексики заявив, що Україна має чіткий план дій щодо деокупації територій наступного року. А також, що все закінчиться миром, але не нашим світом із Росією, адже вона просто його не хоче. 

«Тому тільки відновлення територіальної цілісності, відновлення прав і свобод людей, відновлення суверенітету – це головні принципи закінчення цієї гарячої стадії війни, а потім відновлення справедливості», – наголосив президент України. А також зазначив, що сьогодні неможливо говорити про будь-які відносини з Росією. Крім того, висловив подяку лідерам США та країн Європи.

Його позицію підтримав також експерт Центру громадянських свобод Михайло Савва. Він вважає, що важливою умовою перемоги України є підтримка західних союзників, а також воля, єдність і бажання українського народу закінчити цю війну перемогою.

«Позиція виконавчої влади та Президента США є абсолютно однозначною, на користь підтримки України. Також цілком можливо, що через події у самій Росії у відносно недалекому майбутньому цій країні буде не до агресивних воєн. Домовлятися про мир у Кремлі просто нема з ким, будь-який договір не коштуватиме паперу, на якому він написаний. Це підтверджено багато разів», – зазначає Михайло Савва.

Назад
Попередня Наступна
buttons