11.08.2023

Виконавча директорка Центру громадянських свобод зустрілася з координаторкою системи ООН в Україні

Виконавча директорка Центру громадянських свобод Олександра Романцова зустрілася з координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун.

Під час зустрічі говорили про роботу місії ООН на деокупованих територіях і те, як Організація Об’єднаних Націй оцінює ситуацію з обстрілами. Також спілкувалися про розуміння ООН неповаги Російською Федерацією міжнародних місій, які працюють на території України та міжнародних структур. Обговорили й про більш детальну залученість ООН в комунікацію з українськими громадськими організаціями, необхідність обміну інформацією та важливість документування воєнних злочинів.

Деніз Браун своєю чергою висловила підтримку Україні та роботі Центр громадянських свобод як у сфері документування воєнних злочинів, так і у правозахисній.

Довідково. Метою діяльності Офісу Координаторки ООН в Україні є координація зусиль групи агенцій ООН, що працюють в Україні для надання ефективної допомоги у прискоренні прогресу країни у напрямку соціального та економічного розвитку, дотримання світових стандартів демократії та сприяння світовому інтеграційному процесу в Україні. Координаторка системи ООН в країні є призначеною представницею Генерального Секретаря ООН й має на меті об’єднати установи, фонди та програми ООН для підвищення ефективності та координації їх діяльності у країні. 

Назад
Попередня Наступна
buttons