22.11.2021

Правозахисна НеКонференція 2021

Коли?
9-10 грудня 2021 року проходитиме головна правозахисна подія року: “Правозахисна НеКонференція”. Це платформа, на якій збирається велика кількість найвідоміших правозахисників та правозахисниць. 

Саме тому команда Центру громадянських свобод запрошує вас провести ці дні з нами, аби дізнатися багато цікавих інсайдів про роль українського правозахисту від наших неймовірно крутих спікерів та спікерок.

Де?
Захід буде проходити в онлайн-форматі. Якісний звук та картинку вам забезпечить Громадське ЮА. Ефір буде доступний на платформах Facebook та YouTube. Будь ласка, пройдіть реєстрацію.

Про що?
Разом ми будемо обговорювати найбільш актуальні та резонансні теми для нашого часу, а саме: протидія насиллю, реформа поліції, тактика солідаризації, напади на активістів/ок, захист персональних даних, зміцнення державних інституцій, перехідне правосуддя та багато інших тем.

Хто організовує?
Співорганізаторами НеКонференції стали: Управління дотримання прав людини НПУ, Інсайт, Право на захист, Феміністична майстерня, Крим СОС, JustGroup, Ukrainian Legal Advisory Group, Українська Гельсінська спілка з прав людини, Восток СОС, ZMINA та інші правозахисні організації. 

НеКонференція проводиться в рамках проєкту «Пункт 7» / Point 7 (офіційна назва «Сприяння соціальній згуртованості в Україні»). Проєкт реалізується Центром громадських свобод у партнерстві з Восток СОС за підтримки ABA ROLI в Україні.

Дізнайтесь більше про те, як пройшла правозахисна НеКонференція у 2020 році.

Назад
Попередня Наступна
buttons