28.09.2023

Солідарність Берліна з Україною: переговори про права людини та ініціативи соціальної справедливості

У середу, 20-го, делегація німецького Бундестагу та Фонду Рози-Люксембург зустрілися з експертами з прав людини Центру громадянських свобод.

Обговорення стосувалося звільнення цивільного населення та військовополонених, а особливу увагу приділили депортованим дітям. Теми також включали проблеми, пов’язані зі створенням трибуналу для російських воєнних злочинців і розслідуванням злочинів геноциду, особливо в умовах чинної війни.

Цей візит є ще одним значним кроком України на шляху зміцнення співпраці з нашими партнерами, які стоять на боці України з перших днів російського вторгнення.

Візит депутата від «Лівих» до Києва є знаком солідарності Берліна. Берлін хоче допомогти Україні, яка минулого року подала заявку на вступ до Європейського Союзу, досягти прогресу в покращенні верховенства права, боротьбі з корупцією, правах працівників і наближенні до європейських стандартів соціальних прав.

CCL висловлює свою вдячність Фонду Рози-Люксембург за можливість цього візиту, а також нашим німецьким та українським партнерам за активну участь.

Назад
Попередня Наступна
buttons