30.10.2014

ЗАПРОШУЄМО НА ТРЕНІНГ «ЗАГОВОРИ, ЩОБ Я ТЕБЕ ПОБАЧИВ: ДИСКРИМІНАЦІЮ»

Шановні колеги та колежанки!

9-10 листопада  у м. Одеса відбудеться тренінг «Заговори, щоб я тебе побачив: способи ефективно доносити інформацію про дискримінацію». До участі запрошуються громадські активісти та активістки, які працюють із темою рівності та недискримінації, представники та представниці соціально уразливих груп.

Проблеми запобігання та/чи протидії дискримінації в Україні часто полягають в низькій поінформованості населення. Через брак інформації люди зазнають обмеження своїх прав у зв’язку із власними реальними чи припущенними ідентичностями. Саме тому, вміння донести інформацію до користувачів є запорукою успіху для тих, хто бажає ефективно запобігати дискримінації.

Під час Тренінгу ми плануємо розглянути такі питання:

–       Планування інформаційних кампаній;

–       Інструменти поширення інформації;

–      Мистецтво розказування особистих історій та їх використання при адвокації;

–      Правила спілкування з журналістами.

Основними експертами та експертками виступлять як національні експерт(к)и (представники/представниці Коаліції з протидії дискримінації в України), так і запрошені.

Пріоритет при відборі учасників буде наданий представникам/представницям організацій-учасниць Коаліції з протидії дискримінації в Україні. Коаліція відкрита до приєднання усіх громадських організацій, які готові підтримати Меморандум Коаліції. Щодо діяльності Коаліції та приєднання до неї просимо звертатись до Співголови Коаліції – Назарія Боярського (+380504112042, n.boiarskyi@gmail.com).

Тренінг організовується Центром Громадянських Свобод та проектом «Без кордонів» громадської організації «Центр Соціальна Дія» в рамках діяльності Коаліції з протидії дискримінації в Україні за підтримки Європейської Комісії та Міжнародного фонду «Відродження».

Участь є безкоштовною. Учасники та учасниці заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами, для іногородніх забезпечується проживання та відшкодовуються транспортні витрати.

Для участі потрібно до 1 листопада заповнити аплікаційну форму за посиланням: http://bit.ly/1yuetUZ

Відбір здійснюється по мірі надходження анкет.

У разі виникнення запитань просимо звертатись до Назарія Боярського (050-411-20-42, n.boiarskyi@gmail.com).

Проект: “Досягнення рівності: спільний підхід для покращення стану рівності та недискримінації” за підтримки: Ради Європи, Коаліції з протидії дискримінації та МФ “Відродження”.

Назад
Попередня Наступна
buttons