24.02.2020

У суді у справі про вбивство Ноздровської можуть надати докази фальсифікації і обмови підозрюваного

Запрошуємо ЗМІ висвітлити судове засідання по вбивству громадської діячки Ірини Ноздровської, на якому можуть бути представлені докази фальсифікації справи.

30 вересня 2015 Дмитро Россошанський, племінник голови Вишгородського районного суду, на автомобілі на смерть збив Світлану Сапатинську. Її сестра, Ноздровська Ірина Сергіївна, адвокатка за професією, представляла сторону загиблої в суді. Ноздровській погрожували, залякували, її дочку побили, домагаючись від Ноздровської заяви про те, що вона не має до винуватця ДТП претензій. Незважаючи на затягування справи, у травні 2017 року Дмитра Россошанського засудили до семи років в’язниці. 

 

1 січня 2018 року в річці було знайдено оголене тіло Ірини Ноздровської з колото-різаними ранами. Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов заявив, що він бере розслідування під свій контроль. Буквально через сім діб МВС заявило про арешт потенційного вбивці. 8 січня нардеп і член колегії МВС Антон Геращенко повідомив що жорстоке вбивство юриста Ірини Ноздровскій розкрито.

 

Однин з найгучніших злочинів – вбивство громадської діячки Ірини Ноздровської досі розглядається Шевченківським районним судом м. Києва, незважаючи на те, що правоохоронні органи блискавично заявили про успішне розкриття справи. Однак, за час слідства і розгляду справи в суді у родичів загиблої лише з’явилися підстави стверджувати, що затриманий і звинувачений у тяжкому злочині обмовив себе під тиском та погрозами. Ще 12 січня 2018 року підозрюваний визнав свою вину і описав деталі злочину. Однак 23 січня Юрій Россошанський відмовився від своїх свідчень. Він став стверджувати, що «обмовив себе під тиском правоохоронців»

 

Докази, які свідчать про існування вищезазначених обставин, будуть досліджуватись 25 лютого 2020 року о 13:30 у Шевченківському районному суді м. Києва.


Запрошуємо засоби масової інформації висвітлити це судове засідання, а також звернути увагу на нові факти, які можуть повністю змінити хід розслідування.

Назад
Попередня Наступна
buttons