01.09.2017

У Києві відбудеться відкрита лекція Олександра Солонтая “Громадський контроль КМДА та РДА: із чого починати”


Громадський контроль за місцевою владою починається із відкритості та прозорості. Мова йде про дотримання законодавства, доступу до інформації, звітування перед громадою. Але чи може громада контролювати дотримання цих принципів? Що саме та як можуть контролювати люди? Особливо гостро питання стоїть в Києві, де структура місцевої влади має дуже суттєві особливості.
 
Про контроль за адміністраціями 9 вересня у Києві розповість під час відкритої лекції керівник програми практичної політики Інституту Політичної Освіти Олександр Солонтай.
 
Інформація про спікера:
Понад 10 років працює в Інституті Політичної Освіти над запровадженням нових програм з політичної освіти для депутатів, громадських діячів, журналістів та ЗМІ. Автор численних публікацій та книг на теми місцевого самоврядування, формування бюджету, витрачання коштів платників податків, доступу до інформації тощо.
 
Захід відбудеться о 19.00 год. у Києві 9 вересня. Місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.
 
Для участі слід до 7 вересня 12 год зареєструватися за посиланням.
 
Кількість місць обмежена. Участь безкоштовна. Організатори залишають за собою право конкурсного відбору учасників.
 
У випадку будь-яких додаткових питань звертайтеся до Любов Галан, Центр громадянських свобод за телефоном 067 381 40 88 або на пошту ozon.monitoring@gmail.com
 
Довідково: Група громадського спостереження «ОЗОН» – волонтерське об’єднання активних людей, які здійснюють громадський контроль на лінії зіткнення людини та державних органів, зокрема, під час мирних зібрань, судових процесів та діяльності органів місцевого самоврядування. За результатами спостережень «ОЗОНівці» оприлюднюють висновки та рекомендації. Громадські спостерігачі – незалежна сторона, вони завжди залишаються поза межами процесу. Детальнішу інформацію можна отримати на сторінці ОЗОН www.facebook.com/OZON.monitoring Діяльність ОЗОНу координує Центр громадянських свобод.
Назад
Попередня Наступна
buttons