01.09.2020

У Київській школі прав людини пройшов другий рівень навчання

Київська школа прав людини – багаторівнева система навчання. Саме такою ми хочемо її бачити! Наш вступний курс і окремі тематичні лекції відвідують сотні учнів щороку. І лише кілька десятків з них переходять на другий етап навчання.

 

Другий рівень – дводенний тренінг загальною тривалістю в більш ніж 10 годин! Однак, ажіотажу і уваги до цього курсу з кожним роком все більше! Тож не дивно, адже нам вдається проводити заняття по другому рівню лише один раз на рік, хоча, можливо в подальшому ми збільшимо частоту занять.

 

На 22-23 серпня нова група поповнила список тих, хто пройшов другий рівень. Більш поглиблене розуміння прав людини, сучасні механізми їх захисту, дії на захист суспільних інтересів і міжнародна солідарність – всі ці теми ми обговорювали протягом двох днів.
Спеціально для цього нам вдалося організувати відразу двох іноземних спікерів! Це Дмитро Макаров з найстарішої правозахисної організації Московська гельсінська група і Вікторія Громова з групи громадського спостереження ОГОН. Вони змогли поділитися унікальним досвідом в області правозахисту і громадського контролю.

Дякуємо всім, хто провів з нами ці два дні!

Назад
Попередня Наступна
buttons