24.05.2018

Правозахисний вікенд в Миколаєві 8-9 червня 2018

Правозахисний Вікенд – серія правозахисних заходів Центру Громадянських Свобод у різних містах України. Аудиторія таких заходів дуже різноманітна. Ми працюємо з молоддю, студентами, активістами, поліцією, громадськими організаціями та усіма охочими дізнатися більше про права людини. Правозахисний Вікенд покликаний познайомити міські спільноти України з базовими поняттями та актуальними проблемами в галузі Прав Людини, як у світі так і в нашій країні. До фестивалю входять відкриті лекції, інтерактивні заняття для дітей та студентів, професійні тренінги для поліції та експертні обговорення.

Наступний Правозахисний Вікенд відбудеться 8 та 9 червня в Миколаєві за підтримки ПРООН. Правозахисний Вікенд, включає інтерактивну лекцію в рамках веловестивалю “МиКолесо”, який організовує УАЛ Миколаїв.

Мешканці Миколаєва матимуть змогу дізнатися: Які підрозділи полісменів залучають до охорони протестів і як вони мають діяти на мирних та не мирних заходах? Хто і навіщо придумав міжнародні стандарти прав людини? Хто зобов’язаний в Україні  захищати права людини? Як кожен з громадян може реалізовувати своє право на контроль державних функцій та органів? Що спільного в кожного з нас з Махатмою Ґанді та Вацлавом Гавелом?



Серед спікерів:

Саша Романцова, правозахисниця й заступниця голови правління “Центру Громадянських Свобод”, тренер з 15 річним стажем.
Любов Галан  – координаторка групи громадського спостереження “OZON”

На відкриті заходи Вікенду будемо раді бачити  усіх охочих.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером+380675687876 (Яна) або на пошту ccl.org.ua@gmail.com



Програма
08 червня, п’ятниця
10:00 – 12:00  – Тренінг щодо міжнародних стандартів захисту свободи мирних зібрань для правоохоронців Миколаєва. (Закритий захід).
18:00 – 21:00  – експертний клуб: “Кава з правозахисниками” (Закритий захід).

09 червня, субота
WORKHUB, вул.М.Морська, 108/5, ТРЦ “Кит” 4 поверх.
10:00 – 13:00  – Інтерактивний вступний курс з прав людини. (Відкритий захід за реєстрацією)
14:00 – 16:00  – Свобода мирних зібрань: моніторинг дій поліції. (Відкритий захід за реєстрацією)

18:30-20:00 – Інтерактивна лекція назувається “Що спільного в тебе, Махатма Ґанді та Вацлава Гавела” (Відкритий захід в рамках лекторію на  велофестивалі “МиКолесо”: Центральний Міський Стадіон м. Миколаїв)


 

Назад
Попередня Наступна
buttons